Επιτυχημένες και με "ελληνικό χρώμα" οι εκθέσεις Saudi Kitchen&Bathroom- Pool&Spa Expo 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας ,μεταξύ 30 Απριλίου και 2 Μαίου, οι δυο σημαντικές εκθέσεις SAUDI KITCHEN & BATHROOM EXPO 2013 και η SAUDI POOL & SPA EXPO 2013.

Αμφότερες οι διοργάνωσεις μαζί με τα παράλληλα events τους απετέλεσαν την ιδανική πλατφόρμα για τους παγκόσμιους κατασκευαστές, προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών και τους project

builders να παρουσιάσουν τα εκθέματά τους όχι μόνο στην ιδιαίτερα επικερδή αγορά του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας αλλά και στην ευρύτερη αγορά των χωρών του Κόλπου.

Στις εκθέσεις συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες από διάφορες χώρες όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Κίνα, η Ιταλία και πολλές άλλες. Ο ανάδοχος των δυο σημαντικών αυτών εμπορικών γεγονότων ήταν η ελληνικού management εταιρεία IMI Expo Pro, ένας από τους κορυφαίους φορείς στον εκθεσιακό τομέα στην περιοχή, η οποία συνέβαλλε τα μέγιστα , παρέχοντας αξιοπιστία και εγγυώμενη μια άρτια διοργάνωση.

Ο κύριος Νίκος Μιγδάλης, ένας εκ των συνιδρυτών της IMI Expo Pro, δήλωσε μετά το περάς των εκθέσεων, οτι στόχος της εταιρείας είναι όχι μόνο να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς στον τομέα των Εκθέσεων στην Σαουδική Αραβία , αλλά να φτάσει την αγορά αυτή στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση :

http://www.saudikitchenandbathroom.com/portal/exhibit/general-market-overview.aspx

Keywords
Αναζητήσεις
νίκος μιγδάλης
Τυχαία Θέματα