Έρχεται η «μέρα της κρίσης» στον Ολυμπιακό

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών του Ολυμπιακού να ολοκληρώθηκαν τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας όμως αυτό δε σημαίνει πως ξεκίνησαν και οι διακοπές. Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί στο Ρέντη (σήμερα, Τρίτη) προκειμένου να ενημερωθούν από τον Μίτσελ για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν στις διακοπές και ενόψει της

προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Σε ότι αφορά τα πλάνα για τη νέα σεζόν, οι συζητήσεις δεν έχουν αρχίσει μεταξύ τεχνικού επιτελείου και διοίκησης. Ο Μίτσελ έχει επιφορτιστεί να δώσει τις τελικές εισηγήσεις του για το υπάρχον ρόστερ προσμετρώντας και τους δανεικούς που επιστρέφουν στην ομάδα (Σουμπίνιο, Ντιελνά, Κάται, Γκρμπιτς, Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Ποτουρίδης).

Επίσης θα πρέπει να εξεταστεί τι θα γίνει με τους νεαρούς Μπουχαλάκη και Τζανακάκη που αποκτήθηκαν από τον Εργοτέλη. «Ανοιχτό» είναι το ενδεχόμενο να παραμείνουν για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα της Κρήτης ως δανεικοί για να πάρουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους.

Άγνωστο παραμένει αν θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα ο Αριέλ Ιμπαγάσα, τι θα γίνει με τον Πίνο, αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Κάρολ και τι θα γίνει με τον Μοδέστο.

Την τελική επιλογή, για όλα τα θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας, έχει ο Ισπανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα