Έρχεται ο τσολιάς...

Από την Άννα Τσιάλτα:

Έγινε και η πολυαναμενόμενη βάφτιση της Μάργκω (Μαριγώ) Πατίτσα και οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν εκεί. Κι εκτός από τη μικρή πρωταγωνίστρια και τη διάσημη νονά της Μαρία Μενούνος, την παράσταση έκλεψε και η τρίτη νονά και γιαγιά της, η Μαριγώ. Γιατί δεν ήταν μόνο η εμφάνισή της (ειδικά εκείνο το λευκό τύπου... μασαζοκαλσόν που φορούσε), αλλά και οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα, που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η πεθερά και κουμπάρα της Μαριέττας Χρουσαλά συγκινημένη που ο γιος της Λέων την τίμησε δίνοντας το όνομά της στη μικρή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής

της Ελένης Μενεγάκη, εκφράζοντας και μια ευχή. «Νιώθω πολύ συγκινημένη. Ο γιος μου με τίμησε. Περιμένουμε τώρα τον... τσολιά, το ναυτάκι», είπε κι έσκιαξε τη Μαριέττα με το που της μετέφεραν τα... συχαρίκια.

«Έτσι είπε; Ωχ Παναγία μου. Όλα στην ώρα τους. Φυσικά και θέλουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά όλα στην ώρα τους». Πάντως, να σου θυμίσω ότι μετά τη γέννηση της μικρής Μάργκω, η γιαγιά έξω από το μαιευτήριο είχε εκφράσει την επιθυμία η εγγονή της να πάρει το όνομά της. Οπότε, αν πιάνουν τόπο οι ευχές της τότε έρχεται και ο τσολιάς οσονούπω!

Keywords
Τυχαία Θέματα