Εργαστήρι φωτογραφίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ένα εργαστήρι φωτογραφίας διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων του Φεστιβάλ. Το εργαστήρι θα έχει τίτλο «Θεσσαλονίκη 101».

Στο εργαστήρι θα συμμετέχουν νέοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τέχνης της φωτογραφίας και θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα εστιάζοντας στην εξέλιξη της πόλης. Το εργαστήρι

θα φιλοξενήσει δέκα νέους φωτογράφους, οι οποίοι θα εργαστούν με σκοπό την παραγωγή έως έξι τελικών έργων ο καθένας.

Τα έργα θα παρουσιαστούν στην κεντρική έκθεση του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (15-24 Μαρτίου 2013). Το εργαστήρι θα συντονίσει ο διεθνώς καταξιωμένος Iρανο-καναδός φωτογράφος, Μπάμπακ Σαλαρί.

Το Φεστιβάλ προσκαλεί τους νέους, ηλικίας από 18 έως 25 ετών που διαμένουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης να καταθέσουν φάκελο για την προεπιλογή των υποψηφίων οι οποίοι θα σχηματίσουν την ομάδα συμμετοχής στο εργαστήρι.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα Αγγλικά.

Η κατάθεση του φακέλου θα πρέπει να γίνει έως τις 31 Ιανουαρίου 2013, στα γραφεία του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη- πλατεία Αριστοτέλους 10, 6ος όροφος- στην Στέλλα Καραγιαννίδου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.filmfestival.gr και στα τηλέφωνα 210 8706000 και 210 8706016 (Θάνος Σταυρόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα