Έργο πνοής για τα Μέγαρα η εξυγίανση του ΒΙΟΠΑ

Ο Δήμος Μεγαρέων δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει στην εξυγίανση του ΒΙΟΠΑ πιστεύοντας πως «μέσα από την οικονομική κρίση προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, με επενδύσεις που κοιτάζουν μπροστά, είναι μακρόπνοες και διασφαλίζουν οικονομικό κέρδος κάτω από συνθήκες πολεοδομικής τάξης και εξυγίανσης».

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στους συμπολίτες μας ιδιοκτήτες της περιοχής ΒΙΟΠΑ, αλλά και στους επιχειρηματίες που έχουν εγκατασταθεί και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις κατασκευής των αναγκαίων έργων υποδομής

(οδικά δίκτυα, υδραυλικά δίκτυα κλπ) με τον πιο οικονομικό, αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο.

Με την ίδρυση του διαχειριστικού φορέα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της κατασκευής του Επιχειρηματικού Πάρκου» σημειώνει Ο Δήμος Μεγαρέων.

Το τελικό βήμα υλοποίησης θα γίνει αφενός με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, αφετέρου με τη συνεισφορά των άμεσα ενδιαφερομένων, αλλά και ιδιωτών και στρατηγικών (π.χ. τράπεζα) επενδυτών οι οποίοι μέσω άλλων προγραμμάτων (όπως π.χ. το Jessica) θα κάνουν μια καθ’ όλα διασφαλισμένη επένδυση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα