Ερντογάν – Βίλντερς: Η απάντηση του Ολλανδού στη μήνυση

Ερντογάν – Βίλντερς: Σαρκαστικά απάντησε ο ακροδεξιός Γκερτ Βίλντερς στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Ταγίπ Ερντογάν για γελοιογραφία που ανάρτησε στο Twitter. Στη γελοιογραφία, στην οποία ο τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να φοράει ένα καπέλο- βόμβα έτοιμο να εκραγεί, ο Βίλντερς έβαλε ως λεζάντα τη λέξη «τρομοκράτης», κάτι που εξόργισε τον τούρκο πρόεδρο.

Την Τρίτη ο Ολλανδός πολιτικός και αρχηγός του αντι-Ισλαμικού κόμματος “Partij voor de Vrijheid” (“Κόμμα για την Ελευθερία”, PVV) σχολίασε ως εξής τη μήνυση Ερντογάν:

«Δηλαδή ο

άνθρωπος που με αποκαλεί φασιστή και προηγουμένως κατονόμασε ολόκληρη την Ολλανδία φασιστική χώρα και κατάλοιπο του Ναζισμού πρόκειται να ασκήσει κατηγορίες εναντίον μου; (Γύρισε) ο κόσμος ανάποδα. Αποτυχημένος! (loser)»

Dus de man die mij een fascist noemt en eerder heel Nederland fascistisch en een overblijfsel van het nazisme noemde gaat nu aangifte tegen mij doen?
De wereld op zijn kop. Loser! #Erdogan #Wilders https://t.co/oSfCIsqrrn

— Geert Wilders (@geertwilderspvv) October 27, 2020

Δείτε ακόμηΟ Ερντογάν που βρίζει κι απειλεί τους πάντες, έκανε μήνυση στον ΒίλντερςΣτο «μέτωπο» η Πρώτη Κυρία της Αρμενίας – Περνάει από στρατιωτική εκπαίδευσηΗ Γαλλία προειδοποιεί την Τουρκία – «Μην αναμιγνύεστε στις εσωτερικές μας υποθέσεις»Η Σαουδική Αραβία καταδικάζει τα προσβλητικά σκίτσα του Μωάμεθ, αλλά δεν καλεί σε μποϊκοτάζΟργή στην Άγκυρα για την έφοδο Γερμανών στο τζαμί – «Αναμένουμε την τιμωρία»
Keywords
Τυχαία Θέματα