Έσπασε το ηθικό του Παναθηναϊκού και όχι η έδρα

Με ένα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κράτησε το αήττητο του ο Αστέρας στην Τρίπολη και ο Παναθηναϊκός που έφτασε μια ανάσα από τη νίκη που θα του άλλαζε τη ψυχολογία του, δεν ήρθε ποτέ…

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σισοκό που πήγε να σηκώσει στην πλάτη του όλο τον Παναθηναϊκό αλλά στο τέλος ο Περόν τράβηξε την περόνη και εκτέλεσε το τριφύλλι στερώντας του μια σπουδαία νίκη σε ένα γήπεδο που μετρούσε όκτώ νίκες και μία ισοπαλία σε 9 ματς ο γηπεδούχος Αστέρας.

Ο αγώνας

Ο

Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Σισοκό εκμεταλλεύτηκε λάθος των παικτών του Αστέρα, έκλεψε την μπάλα πάσαρε στον Τοτσέ αλλά ο Ισπανός σούταρε απελπιστικά έξω.

Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο 6'. Ο Σο στον χώρο του κέντρου είδε ωραία τον Σισοκό στα τριάντα μέτρα του έκανε την μπάλα ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού την κατέβασε όμορφα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

Το Τριφύλλι εκμεταλλευόμενο και το υπέρ του 0-1 κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, έβρισκε χώρος και έδειχνε να έχει καλύτερη παρουσία από τον αντίπαλο του σε αυτό το πρώτο εικοσάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση. Το κατάφεραν στο 26' όταν ο Ντε Μπλάσις έδωσε στον Περόνε, αυτός κατέβασε όμορφα την μπάλα, σήκωσε το κεφάλι είδε τον επερχόμενο Ράγιος του πάσαρε την μπάλα και αυτός με ένα μονοκόμματο σουτ ισοφάρισε.

Ο Παναθηναϊκός έπεσε και ο Αστέρας ανέβηκε αυξάνοντας και άλλο την πίεση του και στο 34' σουτ του Ουσέρο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Καρνέζης. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή των δυο ομάδων για το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι δυο ομάδες έκαναν από μια αλλαγή. Για τους γηπεδούχους αποχώρησε ο Πιπίνης και μπήκε ο Φορμίκα για να περιορίσει τον Σισοκό ενώ για τον Παναθηναϊκό ο Φάμπρι έβγαλε τον Βελάσκες που είχε κάρτα και πέρασε στην θέση του τον Τριανταφυλλόπουλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο ημίχρονο στο 49' όταν ο Ουσέρο έπιασε το σουτ αλλά ο Καρνέζης μπλόκαρε την μπάλα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δυο ομάδες να έχουν την κατοχή, να κυκλοφορούν την μπάλα αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Φθάσαμε έτσι στο 70' για να έχουμε ένα άστοχο σουτ του Σο.

Όσα δεν είδαμε όμως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τα είδαμε από το 76' μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. Αρχικά στο 76' ο Σισοκό πήρε την μπάλα από τα δεξιά και με ένα πανέμορφο τέρμα έδωσε προβάδισμα και πάλι στον Παναθηναϊκό.

Στο 81' σουτ του Έγκον, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Τριανταφυλλόπουλο, ο Καρνέζης μπλόκαρε παρά το γεγονός ότι η μπάλα άλλαξε πορεία. .

84' Σέντρα Σεϊταρίδη από τα δεξιά ο Φούλοπ προ του Φουρλάνου

92' Σέντρα Ναβάρο ο Περόνε κεφαλιά σε κόρνερ ο Καρνέζης μεγάλη επέμβαση

93' Τοτσέ με Μαυρία τετ α τετ την έστειλε άουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα