Εστησε ενέδρα θανάτου σε συγχωριανό του

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας για να εντοπίσουν έναν 67χρονο αγρότη που έστησε ενέδρα σε έναν συγχωριανό του και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές και ο 67χρονος αποφάσισε να τις λύσει… σκοτώνοντας τον 30χρονο άνδρα. Μόλις τον είδε, τον πυροβόλησε μια φορά με το κυνηγετικό του όπλο, με τα σκάγια να τραυματίζουν το θύμα στην κνήμη του δεξιού ποδιού, στο βραχίονα του αριστερού χεριού και στην κοιλιακή χώρα!

Ο παρ» ολίγον δολοφόνος δεν

έμεινε καν για να δει το αποτέλεσμα της επίθεσης… Μπήκε στο Ι.Χ. φορτηγό του, πήγε στο χωράφι του όπου το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 30χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ για τον εντοπισμό του 67χρονου ξεκίνησε έρευνες η Ασφάλεια Καρδίτσας άνδρες της οποίας βρήκαν έναν κάλυκα κυνηγετικού φυσιγγίου στο σημείο της επίθεσης. Στο σπίτι του φυγά, κατασχέθηκαν μια καραμπίνα και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο τουφέκι και 335 φυσίγγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα