Ετσι χάλασε η δουλειά με τον Λούκοβιτς

Σας είπα χθες λεπτομέρειες για την μπίζνα του καλοκαιριού, ώρα να σας πω πώς και γιατί χάλασε μία άλλη. Αυτή που θα έφερνε τον Λούκοβιτς στον ΠΑΟΚ... Ο μάγκας λέγεται Αντρέας Χόφμαν. Είναι Γερμανός, βασικό στέλεχος σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών και -το σημαντικότερο- κολλητός του Γκέρμαν.

Του Τσιστιακόφ, ντε... Γιατί σας μιλάω για τον τύπο; Είναι ο μάγκας που ανέλαβε να φέρει τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς στον ΠΑΟΚ

εκτοπίζοντας τον μάνατζερ του 30χρονου Σέρβου αριστερού μπακ. Πάμε, λοιπόν, και στα ρέστα. Στο ζουμί... Η ιστορία χάλασε για 150 χιλιάρικα. Εχουμε και λέμε: 1,2 είναι το συμβόλαιο του παίχτουρα στη Ζενίτ. Η εφορία στη Ρωσία είναι στο 20%. Οι Ρώσοι έδιναν στον Σέρβο ως αποζημίωση το μισό του συμβολαίου του. Tι απέμενε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κάνει δικό του τον παίκτουρ; Αν έσπρωχνε 450 χιλιάρικα και κάλυπτε το υπόλοιπο συμβόλαιο του Σέρβου τώρα αυτός θα έκανε προπόνηση στην Τούμπα. Κι όμως... Οσο και να ήθελε ο Αντρέας Χόφμαν να «τελειώσει» την μπίζνα ο κολλητός του ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ δεν πήρε ποτέ το «Ο.Κ.» από τον Ιβάν Σαββίδη για να βγάλει από τα ταμεία πάνω από 300 χιλιάρικα κι έτσι η υπόθεση έμεινε στην αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία.

πηγη sportday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα