Έβαλαν τη γάτα στο δέμα: Ένα απίστευτο λάθος

Ένα ζευγάρι από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών επέστρεψε μια παραγγελία στην Amazon στην Καλιφόρνια, αλλά στο πακέτο βρέθηκε κατά λάθος και η γάτα τους, που έζησε μια οδύσσεια επτά ημερών. Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της γάτας, ονόματι «Γκαλεάνα», στις αρχές Απριλίου, το ζευγάρι ξεκίνησε μια τεράστια έρευνα για τον εντοπισμό του αγαπημένου του κατοικίδιου. Η Γάζα σώθηκε τελικά σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, κι αφού είχε κάνει ένα ταξίδι σχεδόν

1000 χλμ., όταν τη βρήκε μέσα στο κουτί ένας υπάλληλος της Amazon μαζί με ένα ζευγάρι μπότες και την μετέφερε σε μια κτηνίατρο.

Curious cat Galena jumps into an Amazon box…and goes for a 650 mile journey! https://t.co/8lgcCXe53R pic.twitter.com/QkSeHlP86Q

USA TODAY Video (@usatodayvideo) April 25, 2024

Κι όπως δήλωσε η τελευταία, η γάτα ήταν σε καλή κατάσταση μολονότι είχε μείνει επί μέρες χωρίς τροφή και νερό. Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες της δεν είχαν σφραγίσει αεροστεγώς το πακέτο, ούτε εκτέθηκε το αιλουροειδές σε μεγάλη ζέστη ή ψύχος.

Utah couple accidentally ships pet cat to Southern California in Amazon return package https://t.co/7PqKY8qnZx

— KTLA (@KTLA) April 27, 2024

«Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά», είπε η ιδιοκτήτρια της γάτας, Κάρι Κλαρκ στο δίκτυο KSL-TV της Γιούτα, εξηγώντας πώς βρέθηκε το κατοικίδιό της μέσα στο κουτί. Στο ιατρείο μικρών ζώων η κτηνίατρος σκάναρε το μικροτσίπ στην ταυτότητα της γάτας και στη συνέχεια τηλεφώνησε στο ζευγάρι. «Ήταν τα πιο απίθανα, εξωφρενικά νέα σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή δεν πίστευα την κτηνίατρο, νόμιζα πως επρόκειτο για φάρσα» είπε η Κλαρκ, η οποία ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι την Καλιφόρνια για να πάρουν πίσω της γάτα τους. «Ήταν απίστευτη η επανένωσή μας. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, η Γκαλεάνα σταμάτησε αμέσως να τρέμει και χαλάρωσε στα χέρια μου», συμπλήρωσε η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα