Εξαφάνιση Κόρινθος: Έφυγε από το ξενοδοχείο και δεν επέστρεψε ποτέ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Κορινθίας για την εξαφάνιση 66χρονου από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Η αγωνία των στενών συγγενών του κορυφώνεται καθώς τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς στην περιοχή. Ο 66χρονος έμενε σε ένα ξενοδοχείο, όταν πριν από δύο 24ωρα, και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης (09/04), τον είδαν να βγαίνει, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο άνδρας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας αναχώρησε από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε, και δεν επέστρεψε. Το όχημά του εντοπίστηκε στην παραλία

Κεγχρεών. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχει το Λιμεναρχείο Κορίνθου, η Πυροσβεστική, αστυνομικοί του Α.Τ Κορίνθου και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η Κυνοφιλική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον εκπαιδευμένο σκύλο.

Εξαφάνιση 48χρονης από τα Χανιά

Μεγάλη κινητοποίηση έχουν σημάνει οι Αρχές και στην Κρήτη για την εξαφάνιση της 48χρονης Δήμητρας Αχλάτη. Τα ίχνη της 48χρονης χάθηκαν εχθές (10/04) από τα Χανιά, όπως έκανε γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού». Για την εξαφάνιση της, σημειώνεται ότι η 48χρονη αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης από την περιοχή Μόντε Βάρδια Χανίων στην Κρήτη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αχλάτη Δήμητρας και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αχλάτη Δήμητρα έχει ύψος 1,60 μ., είναι 50 κιλά, έχει μαύρα ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση Κόρινθος, Έφυγε,exafanisi korinthos, efyge