Εξαρθρώθηκε σπείρα που έμπαινε σε σπίτια

Σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις σε οικίες και κλοπές αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξάρθρωσε η αστυνομία.

Στο πλαίσιο της διαλεύκανσης της υπόθεσης, συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 31 και 25 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει διαμέρισμα σε πολυκατοικία της περιοχής, ενώ αναζητούνται δύο ομοεθνείς συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών έμπαιναν σε σπίτια, όταν απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες τους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα

και διάφορα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλειδιά πασπαρτού, ειδικά διαμορφωμένα αυτοσχέδια διαρρηκτικά εργαλεία και κλειδαριές διαφόρων τύπων, στις οποίες έκαναν εξάσκηση για την απόκτηση εμπειρίας στην διάρρηξή τους.

Ειδικότερα, μετά από έρευνες στα αυτοκίνητα των μελών της σπείρας και τις οικίες τους στη Νέα Ιωνία και τα Άνω Πατήσια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι ZASTAVA με γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, τέσσερα αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί, 17 φυσίγγια, πλήθος κλοπιμαίων, πέντε κινητά τηλέφωνα και τα χρηματικά ποσά των 14.465 ευρώ, 47 δολαρίων, 2.000 λεκ Αλβανίας, 30 λιρών Αγγλίας και 15 λιρών Κύπρου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα