Εξελίξεις με Βαλβέρδε

Μετά τις γιορτές του Πάσχα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Πάντως η συμπεριφορά του Βάσκου τεχνικού τις τελευταίες ημέρες, δείχνει πως ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

Ο 48χρονος τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την

νέα αγωνιστική περίοδο, κάνοντας ξεκάθαρο στην διοίκηση της ομάδας, πως η υπόθεση παραμονής του μάλλον θα έχει αίσιο τέλος και για τις δύο πλευρές.

Στη διοίκηση κάνουν λόγο πως οι πιθανότητες να παραμείνει ο Βαλβέρδε είναι 50-50, αφού η απόφαση του Βάσκου τεχνικού θα εξαρτηθεί και από την γνώμη της οικογένειάς του.

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο μάνατζερ του Ζαν Μακούν, ο οποίος θα ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού για το μέλλον του παίκτη. Ο Καμερουνέζος πάντως παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο λιμάνι, ενώ παράλληλα είναι έτοιμος να δεχθεί μείωση στις αποδοχές του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τέλος είχε συνάντηση χθες με τον Χοσέ Χολέμπας, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να φέρεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα στον αριστεροπόδαρο άσο της ομάδας.



Keywords
Τυχαία Θέματα