Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Αναστασίου, ολοκληρώνοντας των πρώτο κύκλο επαφών του στην Ολλανδία για μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού. Την ίδια στιγμή ο Νίκος Νταμπίζας και ο Δημήτρης Σαραβάκος θα βρεθούν αύριο στην Κύπρο προκειμένου να παρακολουθήσουν παίκτες που έχουν προταθεί.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα

«protathlima.com.cy» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση με τα μάτια τους στραμμένα σε δύο παίκτες της ΑΕΚ. Τον 31χρονο Ολλανδό αμυντικό μέσο Γκρέγκορι Φαν Ντάικ και τον 29χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Άλεξ Ντα Σίλβα. Ασφαλώς και οι δύο περιπτώσεις είναι σε στάδιο προέγκρισης. Όπερ σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει οποιαδήποτε επίσημη ενέργεια είτε προς την πλευρά των παικτών είτε προς την ομάδα όπου ανήκουν.

Τη Δευτέρα, πάντως, θα γίνει μεταγραφική σύσκεψη με τη συμμετοχή των Αναστασίου, Νταμπίζα, Σαραβάκου υπό τον Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλες οι εξελίξεις και από εκεί και πέρα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα