«Έξω φρενών» γνωστές εταιρείες με τις διαφημίσεις τους στο facebook!

Φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως είναι το Shelter και εταιρείες όπως η Audible, η RSPB και η Dove είδαν τις διαφημίσεις τους στο Facebook να εμφανίζονται σε... σελίδες για το βιασμό και τη βία, κάτι που έκανε τους υπεύθυνους να βγουν από τα ρούχα τους!

Οι διαφημίσεις εμφανίστηκαν σε ομάδες του Facebook με τίτλους όπως «Βιασμός!», «Αυτός είναι ο λόγος που οι Ινδές βιάζονται», «Κλοτσήστε τις ιερόδουλες στα

δόντια» και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

«Θα επικοινωνήσουμε με το Facebook για να δούμε εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει όλο αυτό. Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται διαφημίσεις μας σε ομάδες με ανήθικο περιεχόμενο και τα «like» να ξεπερνούν τα 4.400», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο twiiter το Shelter, ενώ οι εταιρείες RSPB και Audible έσπευσαν να επικοινωνήσουν αμέσως με τους υπεύθυνους του facebook.

Από την άλλη, διαφήμιση της Dove εμφανίστηκε σε σελίδα με θέμα «Κλοτσήστε τις ιερόδουλες στα δόντια», κάτι που έκανε την εταιρεία να δηλώσει ότι «είμαστε σοκαρισμένοι που εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις των προϊόντων μας σε τέτοιου είδους σελίδα».

Εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι η εταιρεία θα δράσει το ταχύτερο δυνατόν για να διαγράψει το προσβλητικό περιεχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα