Φερέιρα: «Το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ένα θαύμα»

Η καρέκλα του έχει αρχίσει να τρίζει μετά τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του. Ο λόγος για τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος με δηλώσεις του στην «Ο Jogo» ανέφερε ότι τον στηρίζει η διοίκηση, ενώ υποστήριξε πως πρόκειται περί θαύματος που ο Παναθηναϊκός

αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Ο  66χρονος Πορτογάλος τεχνικός επικαλέστηκε τα οικονομικά προβλήματα ως αιτία της εικόνας της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου.

«Πιστεύω ότι έχω ακόμη τη στήριξη της διοίκησης. Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη από την αρχή και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Άγχος, κούραση, έλλειψη εμπιστοσύνης. Πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έρθει μια νίκη που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο.

Τα γκολ δεν μπαίνουν, η ομάδα παλεύει με δυσκολίες γιατί τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται. Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από εβδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό....».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα