Φιλική νίκη στα πέναλτι για τον Άρη

Την Ιταλική Κόμο κέρδισε ο Άρης στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 (0-0 στην κανονική διάρκεια). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε στο πρώτο -45’ διάρκειας- παιχνίδι του τουρνουά που διοργανώνει η Παλέρμο. Ο τεχνικός του Άρη Μάκης Κατσαβάκης είχε την ευκαιρία να «πειραματίζεται» με την ενδεκάδα.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό το βλέμμα του Ρούμπεν Πουλίδο, που έφτασε το μεσημέρι στην Ιταλία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία

των “κιτρινόμαυρων”.
Δε χρησιμοποιήθηκαν στο ματς ο Ανδρέας Ηρακλής και ο Γιάννης Γιαννιώτας λόγω τραυματισμών. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από κάκωση στο μηρό και ο δεύτερος από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ήταν οι Αγγελούδης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Σουνάς και για τους Ιταλούς οι Σάπανεκ, Φαουτάρλο, Μπαλντελόνι. Αστόχησε για τον Αρη ο Τσουκάνης και για την Κόμο οι Γκότσερ, Τορτεκρόσα.
Οι συνθέσεις:
ΚΟΜΟ: Ντούλτζικ (20’ Τσαπρούνο), Πελίτα, Χατάρκο, Απλίτο, Σιανίνο, Πάρτσι, Σαπάνεκ, Βελάρντι, Τορτεκρόσα, Γκοτσέρ, Μπαλντελόνι.
ΑΡΗΣ: Διούδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Αγγελούδης, Κατίδης, Γιώρης (39’ Κανούλας), Ιγνατίδης (33’ Σουνάς), Μαργαρίτης, Αντωνιάδης, Νταμαρλής, Τσουκάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα