Φιλική τεσσάρα έριξε ο ΠΑΟΚ

Χαμόγελα σκόρπισε στους φίλους του ο ΠΑΟΚ, με την φιλική νίκη του επί της ολλανδική Τσβόλε.

Τα γκολ πέτυχαν οι Ρομπέρ, Λίνο, Γιάννου και Αθανασιάδης, με τους δύο τελευταίους να σκοράρουν για δεύτερη φορά στα φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, αφού οι δύο αυτοί παίκτες είχαν διαμορφώσει το 2-0 επί της βελγικής Μονς.

Ο ΠΑΟΚ

έπαιξε με ένα σύστημα 4-4-2, έχοντας την μεσαία γραμμή σε ευθεία διάταξη.

Αναλυτικότερα, ο Κρέσιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Λίνο και Ετό στις πτέρυγες και οι Κουμάλο, Κατσικάς στο κέντρο της άμυνας. Οι Κάτσε και Λαζάρ ήταν οι εσωτερικοί χαφ, οι Ρομπέρ και Γεωργιάδης έπαιζαν στις άκρες και επιθετικό δίδυμο ήταν οι Αθνασιάδης και Γιάννου. Ο Δώνης διατήρησε την ευθεία στην τετράδα του κέντρου και στην επανάληψη, ρίχνοντας στη μάχη τους Ιντζίδη και Στάμου, αλλά και τον υπό δοκιμή Μπαρνς.

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα -του δικεφάλου του βορρά- για το μέλλον, όχι μόνο από την νίκη του, άλλα και από το ότι έπιασε πολύ καλή απόδοση.

Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά, όπως φαίνεται, η δουλειά, που γίνεται στην Ολλανδία φαίνεται να αποδίδει, παρά τις ηχηρές απουσίες των Γκαρσία, Σαλπιγγίδη, Μαλεζά και Σταφυλίδη.

Για την ιστορία, η Τσβόλε φέτος επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας.

ΠΑΟΚ [Γιώργος Δώνης]: Κρέσιτς [Γιακουμής 68΄], Κατσικάς [Στάμου 46΄], Κουμάλο [Ιντζίδης 46΄],Ετο [Αποστολόπουλος 59΄], Λίνο [Κωνσταντινίδης 59΄], Κάτσε [Μπαρνς 46΄], Λάζαρ [Τσανδάρης 68΄], Ρομπέρ [Παπάζογλου 68΄, Γεωργιάδης [Παναγιωτούδης 59΄], Γιάννου [Πέλκας 59΄], Αθανασιάδης [Μπανγκουρά 59΄].

Τσβόλε: Τερ Βίλεν, Φαν Πόλεν, Φαν Χίντουμ, Μπρέρσε, Ααφχες, Φαν ντεν Μπεργκ, Γκροτ, Πλουίμ, Ρένιερς, Ασεντεχ, Μπένσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα