Φιλική τεσσάρα με τα βλέμματα στραμμένα στον Πίνο

Αρκετές δοκιμές είχε τη δυνατότητα να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ στο φιλικό αγώνα της ομάδας του με την Καλλιθέα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σήμερα (Δευτέρα) το πρωί.

Οι Πειραιώτες δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και επικράτησαν με 4-1. Ο Πίνο έπαιξε για πρώτη φορά και άφησε καλές εντυπώσεις

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με διάταξη 4-3-3. Ο Κάρολ βρέθηκε κάτω από

τα γκολπόστ. Από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα ήταν οι Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας και Χολέβας. Ο Φέισα ανέλαβε τα ανασταλτικά καθήκοντα στη μεσαία γραμμή με τους Γκρέκο και Μασάντο να συμπληρώνουν την τριάδα του κέντρου. Στα άκρα από αριστερά έβγαινε ο Πίνο, από δεξιά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Πάντελιτς.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, δείχνοντας για τα καλά την ανωτερότητά του έναντι του αντιπάλου του. Στο 14’ ο Πίνο άλλαξε παιχνίδι από αριστερά προς τα δεξιά για τον Ντιακιτέ. Εκείνος σέντραρε ωραία και ο Πάντελιτς μέσα στη μικρή περιοχή "τσίμπησε" την μπάλα, η οποία έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 19’ έγινε το 1-0 για τον Ολυμπιακό με τον Μασάντο. Στο 23’ ο Ολυμπιακός έφτασε σε δεύτερο γκολ με πλασέ του Φετφατζίδη. Στο 44’ ήταν σειρά του Πάντελιτς που σημείωσε το 3-0.

Στην επανάληψη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προχώρησε σε αλλαγές. Έτσι, με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο γήπεδο πέρασαν οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Μοδέστο, Ζαραδούκας, Μανιάτης, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με 4-4-2. Στον άξονα ήταν οι Μανιάτης και Γκρέκο, από αριστερά έβγαινε ο Βλαχοδήμος, από δεξιά ο Φουστέρ και μπροστά ήταν οι Τζιμπούρ και Μήτρογλου.

Η Καλλιθέα μείωσε το σκορ στο 83’ με τον Σιμόν.

Το τελικό 4-1, έγινε στο 89' με σκόρερ τον Μήτρογλου.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Χολέβας, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Πίνο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μέγιερι, Μανωλάς, Μοδέστο, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Μανιάτης, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μήτρογλου.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Φραγκής, Μουστακίδης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Ατματσίδης, Ματσούκας, Ντακόλ, Μαρουκάκης. Αγωνίστηκαν και οι Μιχελής, Αρβανίτης, Χαροντάκης, Αμπλάι, Καλτσάς, Κολοφώτης, Σιμόν, Θεολόγου, Δημητρίου, Λιόσης, Σεμπέκος, Αφουξενίδης.

*Δεν αγωνίστηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, προκειμένου να προφυλαχθεί από τις μικροενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά.

Ο Δημήτρης Σίοβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε ατομικό. Το ίδιο, συν θεραπεία, έκανε εκ νέου ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα