Φολέγανδρος νεκρή: Θρίλερ με την 26χρονη – Αγνοείται ο φίλος της

Θρίλερ στη Φολέγανδρο όπου την Παρασκευή το απόγευμα άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν από την θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, τη σορό μιας νεαρής γυναίκας. Το σώμα της άτυχης κοπέλας εντόπισαν ψαράδες που έτυχε να κινούνται στην απόκρημνη βραχώδη περιοχή. Παράλληλα, το λιμενικό διεξάγει έρευνες στο ίδιο σημείο για έναν άνδρα, 30 χρονών, τα προσωπικά στοιχεία του οποίου βρέθηκαν, μέσα σε σακίδιο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε και το πτώμα της γυναίκας. Ο νεαρός άνδρας και η 26χρονη παραθέριζαν μαζί στο νησί και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές φαίνεται πως το μοιραίο

απόγευμα της Παρασκευής πήγαν μαζί με το αυτοκίνητο στη Λυγαριά, ένα σημείο του νησιού αρκετά απομακρυσμένο από κατοικημένη περιοχή. Άγνωστο όμως παραμένει αν ο 30χρονος σχετίζεται με το θάνατο της γυναίκας, καθώς και το πού βρίσκεται.

Το θύμα φορούσε τα ρούχα του στη θάλασσα

Σύμφωνα με το cycladesvoice.gr η κοπέλα έφθασε στη Λυγαριά με αυτοκίνητο. Το όχημα βρέθηκε από τις αρχές εκτός του δρόμου, σταθμευμένο σε βραχώδες σημείο, δίπλα στη θάλασσα. Ερωτηματικά προκύπτουν και σχετικά με το πώς βρεθηκε η κοπέλα στη θάλασσα, καθώς και το τι συνέβη στον άνδρα ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται. Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή. Μέχρι στιγμής, παρότι το θλιβερό γεγονός έχει γίνει γνωστό σε όλο το νησί, κανείς δεν την έχει αναζητήσει.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της. Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες από σκάφη του Λιμενικού και την αστυνομία για τον εντοπισμό του 30χρ0νου, ενώ οι αρχές προσπαθούν παράλληλα όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορούν σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε η 26χρονη και χάθηκε ο νεαρός άνδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα