«Φόρμες συμφωνίας» βλέπει η Τρόικα

Ικανοποιημένα δηλώνουν τα στελέχη της Τρόικα μετά τη σημερινή συνάντηση με την Ελληνική κυβέρνηση. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημερώνουν πως επόμενη, προγραμματισμένη, επίσκεψη του κλιμακίου στη χώρα μας, αναμένεται να γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Όλη η ανακοίνωση:
«Τα στελέχη της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ολοκλήρωσαν σήμερα την επίσκεψή τους στην Ελλάδα

προκειμένου να συζητήσουν με τη νέα κυβέρνηση την οικονομική πολιτική για την αποκατάσταση της ανάπτυξης, της ανταγωνιστικότητας και την εξασφάλιση μιας διατηρήσιμης δημοσιονομικής θέσης και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με το στόχο του οικονομικού προγράμματος προσαρμογής. Οι συζητήσεις σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος ήταν παραγωγικές και υπήρχαν φόρμες συμφωνίας για την ανάγκη να ενισχυθούν οι προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου. Οι ελληνικές αρχές έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν με αποφασιστικότητα το συγκεκριμένο έργο μέσα στον τρέχοντα μήνα, ενώ το κλιμάκιο της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναμένεται να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα