«Φωτιά» στα κόκκινα η Jennifer Lopez

Με μία καταπληκτική φωτογράφιση στο εξώφυλλο του Vogue Απριλίου εμφανίστηκε η λατίνα τραγουδίστρια.

Η 42χρονη τραγουδίστρια φορώντας μία ολόσωμη κόκκινη φόρμα Valentino με ένα λουλούδι, καθώς και με ένα κασμιρένιο τοπ και μεταξένια φούστα των Mert Alas & Marcus Piggott, μίλησε για τους άντρες της ζωής, τους παλιούς και τους καινούργιους, την αυτοπεποίθηση που απέκτησε μεγαλώνοντας και άλλα πολλά.

Για τον μάνατζέρ της Benny Medina:

«Τον σκέφτομαι σαν μία

αληθινή, δημιουργική αδελφή ψυχή. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου, μετά τον πατέρα μου. Αγαπιόμαστε πραγματικά. Οι άνθρωποι με ρωτούν για όλους τους άντρες που έβγαινα. Και εγώ έλεγα «Ξέρετε την ιστορία του Benny και της Jennifer; Αυτή είναι η αληθινή ιστορία!»

Αν την βοήθησε ο Marc Anthony να πιστέψει στον εαυτό της:

«Πάντα μου έλεγε ότι έχω ωραία φωνή. Είναι εκεί «μέσα», πρέπει απλά να την βγάλεις. Κάποια μέρα αποφάσισα ότι είμαι καλή. Οι άνθρωποι δεν μου δίνουν δουλειά γιατί με λυπούνται. Είμαι ηθοποιός. Είμαι τραγουδίστρια. Είμαι χορεύτρια. Αυτό ξέρω να κάνω. Όταν άρχισα να παίρνω τα πάνω μου, ο κόσμος μου ανοίχτηκε».

Αν είμαι δοτική από την φύση μου;

«Δεν είμαι σκληρή από την φύση μου, είμαι δοτική σε όλα. Με τα παιδιά μου ακόμη χειρότερη. Πρέπει να είμαι σκληρή με τον γιο μου, ιδίως τώρα που αποκτά δύναμη. Με την κόρη μου τα καταφέρνω καλύτερα γιατί με ακούει. Ο γιος μου απλά θα ουρλιάξει, θα φωνάξει και θα φύγει. Και μετά αναρωτιέμαι τι να κάνω;».

Για την τωρινή της σχέση:

«Είναι αξιαγάπητος. Όμως το έχετε δει αυτό. Είναι πολύ καλός. Είναι αυγό καλής ποιότητας! Δεν θέλω να μιλάω πολύ για αυτό. Είναι προσωπικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα