Φουλ για σεντόνι!!!

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά και ότι έχασε πέναλτι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στην ευρεία νίκη με 4-1 κόντρα στον Πανθρακικό.

Η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής , ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο ματς και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βγουν οργανωμένα στην επίθεση. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στο 12' έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Στο 29' ο Βαϊρουά έπεσε άσχημα

στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον δεξί του ώμο και να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Κι ενώ οι γηπεδούχοι αγωνιζόντουσαν με ποδοσφαιριστή λιγότερο, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32' όταν μετά από σέντρα του Μίνγκα από τα δεξιά, ο Κάτσε έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Επτά λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Σαλπιγγίδη από τον Κουτσόπουλο αλλά και την αποβολή με απευθείας κόκκινη του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Αντίλοβιτς ήταν αυτός που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια και παρά το γεγονός ότι ήταν ακόμα "κρύος" έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του Σαλπιγγίδη, διατηρώντας το 1-0 για τον Πανθρακικό.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση όμως δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, τουλάχιστον μέχρι το 70'. Μάλιστα, ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όμως ο Χακόμπο είπε "όχι" στον Λουσέρο στο 61'.Η ισοφάριση για τον "Δικέφαλο του Βορρά" έφτασε είκοσι λεπτά πριν από τη λήξη όταν ο Κοστίν Λαζάρ με εξαιρετική ενέργεια έξω από την περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Αντίλοβιτς για το 1-1. Μόλις επτά λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Λίνο από τα αριστερά, ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.Τα πράγματα στη συνέχεια έγιναν ακόμα πιο εύκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στο 87' ο Γιάννου έγραψε με κεφαλιά το 3-1. Στο 92' ο Σταφυλίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΟΚ όταν έστειλε την μπάλα στα δίκτυα από κοντά μετά από τη σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα