Φρίκη στου Ψυρρή: 50χρονος παιδόφιλος βίαζε και βιντεοσκοπούσε ανήλικο

Οι λέξεις φρίκη και αποτροπιασμός, δεν μπορούν από μόνες τους να περιγράψουν τον απίστευτο εφιάλτη που βίωνε ένας έφηβος στην περιοχή του Ψυρρή για τρία ολόκληρα και χρόνια. Ενας 50χρονος, άτομο του μακρινού φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειάς του, τον παρέσυρε από τα 14 χρόνια του και αρχικά με δώρα και στη συνέχεια με επικίνδυνα συνθετικά ναρκωτικά, τον κατέστησε υποχείριο για να ικανοποιεί τις κτηνώδεις ορέξεις του.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, τον βίαζε και ασελγούσε, ενώ απαθανάτιζε σε βίντεο τα ανήκουστα και με το υλικό αυτό, φέρεται να εκβίαζε το άτυχο παιδί να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε. Το παιδί, στα 17 χρόνια του σήμερα, βρήκε το θάρρος και την ψυχική δύναμη να αποκαλύψει το σκοτεινό πρόσωπο του 50χρονου. Κατέθεσε ενώπιον παιδοψυχολόγου και μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών, ο δράστης συνελήφθη και παραπέμπεται στον εισαγγελέα. Πέρα από ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι της φρίκης έχουν βρεθεί και 13 σκληροί δίσκοι οι οποίοι αναμένεται να αποκαλύψουν τα φρικτά μυστικά τους στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ όπου έχουν αποσταλεί για εξέταση.

Μεφεδρόνη: Το επικίνδυνο συνθετικό

Σε ό,τι αφορά τη ναρκωτική ουσία με την οποία είχε εθίσει τον έφηβο από τα 14 έως τα 17 έτη του, αυτή είναι κατά πληροφορίες η μεφεδρόνη.Συνθετικό διεγερτικό (!), που θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο, ενώ σε κάποιες χώρες, μεταξύ των οποίων η Μ. Βρετανία, έχει θεωρηθεί ύποπτο για θανάτους νέων. Ο ανήλικος βρίσκεται στα χέρια των παιδοψυχολόγων, που του παρέχουν ψυχολογική στήριξη ενώ σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, εκβίαση και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση:

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 21-6-2023 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 50χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι για χρονικό διάστημα τριών χρόνων προέβαινε σε βιασμό ανηλίκου, αφού προηγουμένως του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες.

Ακόμη, παρήγαγε εικονοληπτικό υλικό από την καταγραφή των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Μετά από καταγγελία του ανηλίκου, εντοπίστηκε ο 50χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

159 ναρκωτικά χάπια
1,25 γραμμ. κοκαΐνης
3,36 γραμμ. μεφεδρόνης
ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών
2 μεταλλικοί τρίφτες
ζυγαριά ακριβείας
πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης
13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών
καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες,
αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια
τα χρηματικά ποσά των 1.210- ευρώ και 123 δολάρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης υποβλήθηκαν για εργαστηριακή εξέταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα