Φρίκη! Τον είχαν μία μέρα στην κατάψυξη του νεκροτομείου… ζωντανό!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν μπορεί να πιστέψει η οικογένεια του άτυχου άντρα αυτό που τους συνέβη.

Νοσηλευτές στη Νότια Αφρική θεώρησαν πως ο άνδρας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε επαρχιακή πόλη είναι νεκρός και τον έβαλαν στην κατάψυξη του νεκροτομείου. Την επόμενη μέρα που οι δικοί του πήγαν να πάρουν τη σορό για να γίνει η κηδεία, διαπιστώθηκε πως ο 28χρονος Msizi Mkhize είχε σφυγμό!

Σοκαρισμένοι όλοι, μετέφεραν εσπευσμένα τον νεαρό στο νοσοκομείο «Μαχάτμα Γκάντι», όμως ήταν πολύ

αργά και ο 28χρονος πέντε ώρες μετά «έφυγε» από τη ζωή στην πραγματικότητα.

Σε άσχημη κατάσταση η οικογένεια του, ζητά να γίνει δικαστική έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος ανακήρυξε νεκρό τον αγαπημένο τους συγγενή και κάτω από ποιες συνθήκες. Η αστυνομία ήδη ξεκινά έρευνα γι’ αυτό το «τρομερό συμβάν» όπως το χαρακτήρισε.

Ο πατέρας του, Peter Mkhize, μίλησε στην Daily News: «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω αυτό που νιώθω σχετικά με το τι συνέβη με τον γιο μου. Το να περνάς ολόκληρη τη νύχτα αλλά και το επόμενο πρωί στο νεκροτομείο, ενώ είσαι ζωντανός, είναι ασύλληπτο».

Για την τραγική αυτή ιστορία μίλησε και ένας γιατρός, αναφέροντας πως «υπάρχει ένα χρονικό διάστημα στην ιατρική περίθαλψη ασθενών που αποκαλείται «χρυσή ώρα» και κατά το οποίο μπορεί να σωθεί κάποιος, αν του παρασχεθούν εγκαίρως οι πρώτες βοήθειες. Προφανώς αυτό δεν συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Η αδερφή του 28χρονου σε έξαλλη κατάσταση ζητά δικαιοσύνη: «Κάποιος, κάπου, με κάποιο τρόπο δεν έκανε καλά τη δουλειά του». «Θέλουμε να μάθουμε ποιος τον ανακήρυξε νεκρό. Θέλουμε πλήρη εξήγηση για το συνέβη και πέρασε τη νύχτα στο νεκροτομείο ενώ ήταν ζωντανός», συμπλήρωσε.

Το άρθρο Φρίκη! Τον είχαν μία μέρα στην κατάψυξη του νεκροτομείου… ζωντανό! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα