Φθορές στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στον Υμηττό

Συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έλεγξαν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στον Υμηττό, που παραμένουν από τις 11/6 φρουρούμενες από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που

εξέδωσαν, «διαπιστώθηκε διακοπή λειτουργίας μιας σειράς εγκαταστάσεων και άλλες παρεμβάσεις στον εξοπλισμό της ΕΡΤ, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν ήδη δημιουργήσει μη αναστρέψιμες βλάβες ή να δημιουργήσουν στο μέλλον ανεπιθύμητες καταστάσεις». Η ΠΟΣΠΕΡΤ, προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη και κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις εντολές του ΣτΕ και να προστατεύσει το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» από τη λεηλασία που υφίσταται.

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στον Υμηττό, εργαζόμενοι μαζί με βουλευτές, επικαλούμενοι το έγγραφο της λύσης σύμβασης με την ΕΡΤ που αναφέρει πως οι εργαζόμενοι καλούνται να διαφυλάξουν τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ, που έχουν χρεωθεί στο όνομά τους, έκαναν πράξη τους κανονισμούς. Έτσι κατάφεραν να μπουν στον πομπό για να παραλάβουν τα αντικείμενα που έχουν χρεωθεί και να ελέγξουν την κατάσταση των εγκαταστάσεων. Κατά τη σύντομη επίσκεψή τους διαπίστωσαν παρεμβάσεις και φθορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα