Γ. Αλαφούζος: «Παριστάνω την τρόικα στον Παναθηναϊκό»

Δυο χρόνια υπολογίζει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, πως θα χρειαστούν, για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας και την ενδυνάμωσή της προκειμένου να κάνει πρωταθλητισμό. Ο κ. Αλαφούζος, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τις περικοπές που έγιναν, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων της ομάδας.

Βασικός στόχος της διοίκησης, είναι η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, έτσι ώστε να μπορέσει και πάλι να γίνει πλήρως ανταγωνιστική,

τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε για τις μεταγραφές σχολιάζοντας πρώτα απ’ όλα την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα του Ανάκογλου: «Στην θέση που αγωνίζεται έχουμε ισάξιους ή καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ακαδημία μας. Δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε την υπέρβαση με αυτόν τον παίκτη».

Απαντώντας για το αν έχει μετανιώσει που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ δήλωσε: «Παριστάνω την τρόικα στον Παναθηναϊκό. Γνώριζα ότι θα δεχτώ έντονη κριτική, αλλά δεν τέθηκε καν δίλημμα τότε γιατί δεν υπήρχε άλλος».

Για το αν με τόσο μειωμένο μπάτζετ ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ανταγωνιστική ομάδα απάντησε: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε, γι' αυτό αναζητούμε νέους ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να βρούμε νεαρούς και καλούς ποδοσφαιριστές ώστε να τους εντάξουμε στο δυναμικό μας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι δεν γίνεται να βγουν όλες οι μεταγραφές που γίνονται».

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αυριανό (Σάββατο) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Από τους νεοαποκτηθέντες, μόνο ο Θανάσης Ντίνας αποκλείστηκε από την αποστολή. Οι Σπυρόπουλος, Κάιπερ και Εσπάρθα συμπεριλήφθηκαν κανονικά, ενώ εκτός έμεινε και ο Κουΐνσι. Η αποστολή: Κοτσόλης, Καρνέζης, Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Χαμπίμπ, Λαγός, Βιτόλο, Τοτσέ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Καζιγιάμα, Σισοκό, Ζέκα, Βελάσκες, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Εσπάρθα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλαφούζος, Παριστάνω, Παναθηναϊκό,alafouzos, paristano, panathinaiko