Γ. Αρσένης: «Είχα ιδιωτικές συζητήσεις με τον κο Ρουμελιώτη»

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του κου Γεράσιμου Αρσένη ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων για την υπόθεση σχετικά με τις δηλώσεις του κου Παναγιώτη Ρουμελιώτη περί καταδικασμένου οικονομικού προγράμματος που εφαρμόστηκε για την κρίση της Ελλάδας.

Ο πρώην υπουργός επιβεβαίωσε ότι είχε συζητήσει με τον κο Ρουμελιώτη το γεγονός ότι στο Δ.Ν.Τ. επικρατούσε προβληματισμός

για το πρόγραμμα της Ελλάδας. «Όλα αυτά τα χρόνια επειδή έχω ασχοληθεί ιδιωτικά με το θέμα του χρέους ανταλλάσσαμε απόψεις με τον κο Ρουμελιώτη», είπε κατά την έξοδό του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα της ενημέρωσης ή όχι της κυβέρνησης εκ μέρους του κου Ρουμελιώτη περί της επιτυχίας του εφαρμοζόμενου προγράμματος απάντησε ότι «το θέμα είναι θεσμικό και ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να παρέμβει αλλά συμπλήρωσε πως όταν με ρωτούσαν τις απόψεις μου τις μετέφερα».

Παράλληλα, τόνισε ότι «όλο αυτόν τον καιρό η χώρα μας έχει παγιδευτεί σε ένα τερατώδη μηχανισμό που τρώει τις σάρκες μας και καταβροχθίζει τις καλύτερες ελπίδες, τα οράματα του λαού και παράγει απελπισία και οργή. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την τρύπα, πρέπει να προτάξουμε και να εφαρμόσουμε ένα εθνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της παραγωγής με κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνική συνοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα