Γεμάτη η αγορά με «μαϊμού» Samsung Galaxy S4

Απάτη στην ελληνική αγορά με «γιαλαντζί» Samsung Galaxy S4 αναφέρει με σχετική της ανακοίνωση η τεχνολογική εταιρεία, ζητώντας παράλληλα από τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί, καθώς τα προϊόντα έχουν άγνωστη προέλευση, ποιότητα και ασφάλεια.

Η Samsung παραθέτει μια σειρά από συγκριτικά στοιχεία με τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ξεχωρίζει μια αυθεντική συσκευή από την απομίμηση:

• Μέγεθος οθόνης: το

αυθεντικό Samsung Galaxy S4 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και αξεπέραστη ποιότητα Full HD Super AMOLED (1920 x 1080), σε αντίθεση με τις απομιμήσεις που οι διαστάσεις της οθόνης τους είναι μικρότερη.

• Μέγεθος συσκευής: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 έχει μέγεθος 136.6 x 69.8 x 7.9 mm και το βάρος του είναι 130g, ενώ οι απομιμήσεις έχουν μεγαλύτερο πάχος και βάρος.

• Ποιότητα εξωτερικού υλικού: οι απομιμήσεις έχουν ποιοτικά χαμηλότερη αίσθηση και εμφάνιση με το αυθεντικό Samsung Galaxy S4.

• Εξωτερική κεραία σύνδεσης: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 διαθέτει στην πίσω εσωτερική όψη και βγάζοντας την μπαταρία, μια εξωτερική κεραία σύνδεσης την οποία δεν έχουν οι απομιμήσεις.

Αρκετές απομιμήσεις μπορεί να μην φέρουν ενδείξεις όπως το «CE», «IMEI», «Serial Number» ή τα στοιχεία υπευθύνου εισαγωγής επί της συσκευασίας - χωρίς όμως οι ενδείξεις αυτές να επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα του προϊόντος.

Keywords
Αναζητήσεις
εξωτερικη κεραια για s5, μαιμου samsung galaxy s5
Τυχαία Θέματα