Γεννηματά : Ρεκόρ ψεύδους από τον Τσίπρα στην ΔΕΘ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την πολιτική του παρουσία στην ΔΕΘ και τις εξαγγελίες που έκανε εκεί. Δηλώνοντας με έμφαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, πως «Όσοι νόμιζαν ότι το είχε

τερματίσει το 2014 έκαναν λάθος. Έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα».

Ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε μια δυσμενή πρόβλεψη, λέγοντας πως είναι βέβαιη η ενεργοποίηση του δημοσιονομικού κόφτη μέσα στο 2017 καθώς όπως τόνισε, δεν υπάρχει περίπτωση να πιαστούν οι οικονομικοί στόχοι, λόγω της καλπάζουσας ύφεσης.

Παράλληλα καταλόγισε στον κ. Τσίπρα πως επιδείνωσε την οικονομική κατάσταση της χώρας την οποία την παρέλαβε με μικρά πρωτογενή πλεονάσματα και την έφερε σε αυτή την δεινή θέση. Ενώ επανέλαβε το αίτημα της περί διενέργειας εκλογών ώστε να «κλείσει σωστά η αξιολόγηση και όχι όπως έκανε αυτή η κυβέρνηση». κατέληξε.

Στο ζήτημα της δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα του Κέντρου και τις πολιτικές σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι, δήλωσε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κοινή βάση σύμπραξης με το Ποτάμι από την στιγμή που ηγεσία του Ποταμιού έχει καταδείξει «ότι θέλει να γίνει συμπλήρωμα της δεξιάς».

Το άρθρο Γεννηματά : Ρεκόρ ψεύδους από τον Τσίπρα στην ΔΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα