Γεντβάι τραυματισμός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Κροάτης στόπερ του Παναθηναϊκού

Tις υπηρεσίες του Τιν Γεντβάι θα στερηθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Κροάτης στόπερ του Παναθηναϊκού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Μπράγκα και διαπιστώθηκε πως υποφέρει από θλάση στον δικέφαλο, η οποία θα τον αφήσει δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Ο έμπειρος άσος θα χάσει δεδομένα την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και αναμένεται να είναι έτοιμος

κοντά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με το Τριφύλλι να παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό. Την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Μπαρτ Σένκεφελντ ενώ διαθέσιμος είναι και ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Μπράγκα 0-1

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε πολλές ευκαιρίες κόντρα στην Μπράγκα, όμως τελικά έχασε 1-0 και έμεινε εκτός των Ομίλων του Champions League και θα συνεχίσει στο Europa. Την ήττα (1-0) από την Μπράγκα γνώρισε χθες (29/8) ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με εκείνη (2-1) της Πορτογαλίας την περασμένη εβδομάδα, έμεινε εκτός των Ομίλων του Champions League και θα συνεχίσει στου Europa. Οι «πράσινοι» απώλεσαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τις τρεις κλασικές σε διάστημα μόλις 65 δευτερολέπτων αμέσως μετά το γκολ του Μπρουμά στο 84′, όμως δεν τα κατάφεραν και έχασαν το παιχνίδι.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα