«Γιαννακόπουλε Θεέ έλα πάρε την ΠΑΕ..»

Αυτό το στραπάτσο δεν το περίμενε και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του Παναθηναϊκού! Είπαμε η ομάδα φέτος δεν βλέπετε, δε πα ν’ αλλάξει παίκτες και προπονητάδες… Είναι η χρονιά χαμένη σε τέτοιο βαθμό που με αυτά που βλέπουμε θα πρέπει να μη μας φανεί περίεργο να την προσπερνάει στο τέλος και η καταδικασμένη μέχρι χθες ΑΕΚ.

Οι ταλαίπωροι οι οπαδοί δεν μπορούν να χαρούν μια μέρα για τα καλά και όσο και να πανηγύρισαν τη σπουδαία, αν και εν μέσω τραμπουκισμών και αλητειών οπαδικών, νίκη επί του αιωνίου στο μπάσκετ, καρφώθηκε σαν καυτό

μαχαίρι αυτή η απρόσμενη ήττα από τη Ξάνθη που είχε να δει νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο από το 1997!

Το γκολ (0-1) που έκρινε το παιχνίδι ήρθε στο 40' με δυνατό σουτ του Ντιέ και ήρθε δίκαια, καθώς η ομάδα του Ουζουνίδη είχε τον έλεγχο του αγώνα και στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, η Ξάνθη «καβάλησε» τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία, ενώ η ομάδα του απροσάρμοστου και πελαγωμένου Φάμπρι ψάχνει να βρει αντίδοτο…

Αν δινόταν και το πέναλτι που έκανε στο 23' ο Καρνέζης όταν ανέτρεψε τον Ονουάτσι, τότε θα είχαμε και άλλη εικόνα, χειρότερη, στον αγώνα αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς θα έπρεπε να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε, με την είσοδο στο ματς του Εσπάρθα, να αντιδράσει και έγινε απειλητικός στο 73' με κεφαλιά στο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Σισοκό.

Διαιτητής: Κάκος.

Κίτρινες: Ονουάτσι, Μαρίνος, Σο, Ντιέ, Κομεσίδης, Βασιλακάκης.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης(69' Κάιπερ), Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Βιτόλο, Σισοκό, Μαυρίας(55' Φουρλάνος), Ζέκα, Καζιγιάμα(46' Εσπάρθα).

Skoda Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μουκουάνα, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Ντάνι(64' Βασιλακάκης), Μαρίν, Μάνταλος, Σμιθ(61' Σολτάνι), Ντιέ, Ονουάτσι(77' Μαρσελίνιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα