Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Τρέχουμε στον Μαραθώνιο για τον… πόνο του άλλου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα συμμετέχουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου.

Φέτος, η ομάδα «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» θα τρέξει για τον πόνο του άλλου, για όλους εκείνους που έχουν ανάγκη όπου και αν βρίσκονται, στο πλαίσιο του κορυφαίου αθλητικού θεσμού που για 31 ολόκληρα χρόνια τιμά το αθλητικό ιδεώδες και την κοινωνική προσφορά.

Πέρυσι,

483 δρομείς ηλικίας από 9 έως 60 ετών, υποστήριξαν έμπρακτα τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, διανύοντας χιλιόμετρα αλληλεγγύης και στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα προσφοράς σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καλούν τους «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» να μοιραστούν και φέτος την εμπειρία της συμμετοχής στα αγωνίσματα των 5χλμ, των 10 χλμ ή του Κλασικού Μαραθωνίου (42 χλμ).

Για τους «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» είναι ένας αγώνας αλληλεγγύης που στόχο έχει να απαλύνει τον πόνο όλων εκείνων που δοκιμάζονται σκληρά.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Πραγματοποιούνται στα γραφεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Ξενίας 15, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00. Προς το παρόν, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις σε όλα τα αγωνίσματα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα έχουν ήδη ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες στο www.msf.gr/athensmarathon2013

Πηγή: greenweek.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα