Γιορτή αγάπης στα ΚΑΠΗ Πειραιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, οι οποίες έγιναν με πρωτοβουλία του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Μέριμνας Υπερηλίκων και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ευαγγελίας Σαρρή.

Σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στις αίθουσες των ΚΑΠΗ, τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, διαγωνίστηκαν για το καλύτερο φαγητό, γλυκό και την καλύτερη χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Σε

αυτή τη γεμάτη ζωντάνια και κέφι ατμόσφαιρα, έσμιξαν δύο διαφορετικές γενιές, αφού τα «μεγάλα παιδιά του Πειραιά», υποδέχθηκαν, με μεγάλη χαρά, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου, τα οποία τους τραγούδησαν τα κάλαντα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά θέλουμε να παραμείνετε πρωταγωνιστές στη ζωή.

Η πόλη μας, ο Πειραιάς, πρωταγωνιστεί στην ανθρωπιά.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε με τη φροντίδα της Αντιδημάρχου κας Ευαγγελίας Σαρρή, σε όλα τα ΚΑΠΗ, ψυχαγώγησαν τα μεγάλα μας παιδιά. Η συμμετοχή σας και η ζωντάνια σας, αποτελούν δύναμη για εμάς, στον αγώνα που δίνουμε, για να δημιουργήσουμε και πάλι τον Πειραιά της αρχοντιάς και της λάμψης.

Μια ζεστή αγκαλιά σε όλους εσάς, στη γενιά της μεγάλης προσφοράς, στη γενιά των θυσιών και των στερήσεων.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα. Να ανοίξουμε όλοι αυτές τις άγιες ημέρες τις «πόρτες» της καρδιάς μας για να μπει περισσότερος Χριστός. Περισσότερη αγάπη.»

Keywords
Τυχαία Θέματα