Γλύτωσε το βαθμό και τις αποδοκιμασίες ο ΟΦΗ

Η ανοδική τροχιά για τον Πανθρακικό συνεχίστηκε και στην Κρήτη, με την ομάδα της Κομοτηνής να χάνει στο παρά ‘2 τη νίκη επί του ΟΦΗ καθώς με το πρώτο γκολ του Αλέξανδρου Περογαμβράκη στην Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο 89ο λεπτό στον αγώνα με τον Πανθρακικό, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 53' με

πέναλτι του Βαϊρουά.

Οι παίκτες του Πανθρακικού είναι αήττητοι στα τελευταία τέσσερα ματς έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και φαίνεται ξεκάθαρα ότι με  τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του έχει έρθει άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας.

Ο Πανθρακικός είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Παπαδόπουλου που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γουναρίδη, εν αντιθέσει με τον ΟΦΗ που δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Κουτσόπουλου!

Ο Παπαδόπουλος τραυματίστηκε, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με τον Κυβελίδη να περνάει στη θέση του συνέχισαν να είναι καλύτεροι και με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαϊκαρά από τον Σόουζα και τον Βαϊρουά να το εκτελεί εύστοχα στο 53' άνοιξαν το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται για ένα ακόμη πέναλτι στο 81ο λεπτό, όταν ο Μίνγκας τσίμπησε τη μπάλα προ του Γουναρίδη με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να τον ανατρέπει, όμως ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον παίκτη του Πανθρακικού!

Οι κρητικοί ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου αλλά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μένει για τρίτο ματς δίχως νίκη έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία, με τα δύο ματς μάλιστα να τα έχει παίξει στο Γεντί Κουλέ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα