Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Οριστική διακοπή λογω θανάτου φιλάθλου

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Χθες (10/12) η Γρανάδα υποδέχτηκε την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 16η αγωνιστική της LaLiga, ομως το παιχνίδι διακόπηκε στο 20ο λεπτό με το σκορ να έρχεται 0-1 υπέρ της Αθλέτικ. Δυστυχώς, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά με τον τερματοφύλακα των Βάσκων να ειδοποιεί αμέσως τον διαιτητή για το κακό που συνέβαινε στις εξέδρες.

Τα νέα που έρχονται από την Ισπανία είναι δραματικά, μετά τον θάνατο ενός φίλαθλου ο οποίος

υπέστη καρδιακό επεισόδιο στις εξέδρες και δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή. Ήταν στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, το σκορ ήταν στο 0-1 με το γκολ του Γουίλιαμς στο 6ο λεπτό και όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι που ξαφνικά υπήρξε αναστάτωση στις εξέδρες. Αμέσως ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και πήγε προς τον διαιτητή για να τον ενημερώσει, με τα ιατρικά team των δύο ομάδων να κατευθύνονται στην εξέδρα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι δύο ομάδες περίμεναν να ακούσουν κάτι ευχάριστο, να ακούσουν δηλαδή ότι ο φίλαθλος είναι εκτός κινδύνου. Τα πράγματα όμως, δυστυχώς, δεν εξελίχθηκαν έτσι. Ο άτυχος 70χρονος δεν κατάφερε τελικά να επανέλθει και έφυγε από τη ζωή, με τις Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο να συμφωνούν έπειτα από αυτό ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι αφού το κλίμα είχε βαρύνει πάρα πολύ. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί απόψε 11/12 στις 22:00 από το 20ο λεπτό με το σκορ να είναι 0-1.

Granada – Athletic Bilbao mücadelesinde bir taraftarın yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle maç durmuştu. Oyuncular beklemenin ardından soyunma odasına gidiyor. #LALIGA pic.twitter.com/740hVOy5ft

— S Sport (@ssporttr) December 10, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Οριστική,granada – athletik bilbao, oristiki