Γρόλλιος: «Δεν ευσταθούν τα επιχειρήματα της ΑΕΚ»

Την άποψη ότι τα επιχειρήματα της ΑΕΚ κατά της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99 δεν ευσταθούν, εξέφρασε ο νομικός εκπρόσωπος των "κίτρινων", Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις εκλογές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι

δηλώσεις του Χρήστου Γρόλλιου στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra":

Για τις εκλογές του Άρη: «Σε μια χρονική περίοδο που αναμένουμε το πόρισμα των λογιστών είναι κάπως βιαστικό να θέτουμε θέμα εκλογών. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα . Ο Λάμπρος Σκοδρας ζητούσε να γίνουν άμεσα εκλογές αλλά τελικά θα γίνουν στις 25 Μαΐου»

Γιατί έχει καθυστερήσει το πόρισμα των λογιστών: «Δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της εταιρίας. Είχαν ακουστεί κάποιες ημερομηνίες αλλά ζήτησαν κάποια συμπληρωματικά έγγραφα, τα οποία τώρα έχουν κατατεθεί».

Για την έλευση Σκόρδα:«Όλοι βοήθησαν, το αγωνιστικό όμως είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για το ότι πετύχαμε την παραμονή και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Για το αν έχει χωριστεί ο Άρης σε δυο παρατάξεις: «Αν δεν υπάρχει σύμπνοια για συμπόρευση κάνεις δεν προχωρά. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια γιατί ο στόχος είναι κοινός ιδιαίτερα τώρα που υπάρχουν προβλήματα και τα προβλήματα είναι συσσωρευμένα οικονομικά».

Για τη «μάχη» της ΑΕΚ σχετικά με την μη υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99: «Ένα πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ ή κάποια άλλη μεγάλη ομάδα είναι φτωχότερο. Είναι λιγότερο εμπορικό και δεν πουλάει πολύ. Στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ εναντίων της ΠΑΕ Άρης δεν ευσταθούν τα επιχειρήματα. Πρέπει να βρουν αν υπάρχει άλλος τρόπος να μείνει η ΑΕΚ στην Super League και όχι μέσα από τον Άρη»

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα