Γυναίκες που… το έχουν ρίξει το κερατάκι τους!

Πάντα μας απασχολούσε το κέρατο… Μην γελιόμαστε ήταν πάντα ένα θέμα που δεν συζητιόταν πολύ, ειδικά στην σόου μπιζ. Τελευταία όμως οι σελέμπριτις το συζητούν με δηλώσεις παρακαλώq

«Έχω απιστήσει, αλλά δεν με έχουν πιάσει. Γενικά δεν είμαι άπιστη. Δεν μετάνιωσα. Του άξιζε», έχει δηλώσει η Άννα Βίσση.«Έχω απιστήσει, αλλά όταν ήξερα ότι η σχέση τελειώνει. Πιστεύω ότι ήταν μια δικαιολογία για να φύγω εντελώς από εκεί», έχει δηλώσει η ηθοποιός Άννα Μονογιού.Με μία λακωνική και αφοπλιστική δήλωση η Μαρία Μπακοδήμου παραδέχτηκε αυτό που άλλες γυναίκες δεν τολμούν να ξεστομίσουν: «Έχω απιστήσει,
μεγάλα παιδιά είμαστε».Τη λες και η… άπιστη της showbiz. Η Μαρία Σολωμού δε δίστασε να δηλώσει ότι «Σχεδόν σε όλες τις σχέσεις μου είχα κερατώσει. Δεν είναι κάτι που το ‘χω στις οδηγίες χρήσης. Όταν περνάει ο έρωτας, που περνάει κάποια στιγμή δυστυχώς, υπάρχει η φύση του ανθρώπου, που πιστεύω πως είναι πολυγαμική».

«Ήμουν εγωίστρια στη δόξα μου. Ανελέητη στους έρωτές μου… Είναι αμέτρητοι οι άντρες που έχω καταστρέψει. Την ώρα που έλεγα σε κάποιον ότι θα είναι ο παντοτινός μου έρωτας, την ίδια στιγμή έφευγα. Είχα την έπαρση της ομορφιάς. Πάντα έψαχνα το καλύτερο. Και ακόμα κι όταν είχα το καλύτερο, δεν μπορούσα να το εκτιμήσω», έχει δηλώσει με ειλικρίνεια που… σκοτώνει η Βάνα Μπάρμπα.«Έχω κερατώσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Όχι γιατί το έζησα και είδα πως είναι, αλλά γιατί ωρίμασα και πιστεύω ότι αναιρείς τον ίδιο σου τον εαυτό και τις επιλογές σου με κάτι τέτοιο. Ειδικά αν πας για γάμο και κερατώσεις, είναι το χειρότερο. Αν είναι να απατήσεις τον άνθρωπο που θα μοιραστείς μαζί του όλη σου τη ζωή, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις», δήλωσε μετανιωμένη για το… κέρατο η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν το παίζω αγία. Έχω κερατώσει και εγώ. Και δεν το έμαθε ποτέ (μέχρι τώρα). Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη σχέση είχε ουσιαστικά τελειώσει. Απλώς δεν είχα πει επίσημα το χωρίζουμε. ∆εν έψαχνα την επιβεβαίωση. Απλώς έτσι μου βγήκε. Ερωτεύτηκα έναν άλλο άνθρωπο», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ναι, με έχουν απατήσει, αλλά κι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω «τελειώνουμε» και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο», έχει δηλώσει μετανιωμένη η Τατιάνα Στεφανίδου.«Ζούσα για τη στιγμή της εκδίκησης. Έχω ρίξει κέρατο σε αυτόν που μου το έριξε. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Περίμενα να γίνει, μέχρι να εμφανιστεί ο κατάλληλος. Εμφανίστηκε, το έριξα, το ευχαριστήθηκα και έμεινα με τον άλλον 4 ολόκληρα χρόνια. Αυτό είναι που τον πείραξε τον άλλον, γιατί δεν ήταν κάποια ξεπέτα. Φυσικά και το έμαθε, γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένη και αυτός ερχόταν κάτω από το σπίτι μου, παρακαλούσε τους γονείς μου και εγώ του έλεγα πως είναι πολύ αργά», έχει δηλώσει η… εκδικητική Ελεονώρα Μελέτη.«Έχω απιστήσει όταν ήμουν μικρότερη. Ήμουν ανώριμη και ήταν μια εποχή που με κολάκευε το φλερτ των αντρών», έχει δηλώσει η Ευαγγελία Αραβανή.

«Ναι, το έχω κάνει, αλλά η σχέση ήταν στα τελειώματά της. Μπορεί να μην το είχαμε πει, αλλά ήταν δεδομένο ότι θα χωρίζαμε, οπότε μέσα μου ένιωθα ήδη ελεύθερη», έχει δηλώσει η Ναταλία Γερμανού.Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα τι έχει παίξει με Ελένη Φουρέιρα και Γιώργο Σαμαρά, όμως η σέξι τραγουδίστρια στο παρελθόν έχει κάνει την… κουτσουκέλα της και την έχει παραδεχτεί! «Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα ότι δεν έχω απατήσει. Όλοι μας το έχουμε κάνει. Αν αγαπάς τον άλλο και είσαι ερωτευμένη μαζί του, τότε τον συγχωρείς και δίνεις δεύτερη ευκαιρία. Το’ χω κάνει κι εγώ στο παρελθόν», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα