Γυναικολόγος φωτογράφιζε ολόγυμνες τις ασθενείς του…

Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών επέβαλε δικαστήριο της Γερμανίας στον σάτυρο γυναικολόγο που φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τις ασθενείς τους εν αγνοία τους.

Ο 58χρονος γιατρός με το όνομα Γιοακίμ Κ., στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 36.146 φωτογραφίες και 62 βίντεο γυναικών (μεταξύ των οποίων και της κόρης του…), είχε τοποθετήσει μία κρυφή βιντεοκάμερα σε συρτάρι του γραφείου του από όπου και βιντεοσκοπούσε τις πελάτισσές του.

Ωστόσο, για κακή του τύχη μια βοηθός του ανακάλυψε την κρυφή κάμερα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως σήμερα γνωστά ο σάτυρος γυναικολόγος κάθε μέρα έβγαζε πάνω από 50 φωτογραφίες. Ανάμεσα στα θύματά του και ένα 13χρονο κορίτσι, έγκυες γυναίκες, αλλά και ηλικιωμένες άνω των 80 ετών. Για να ικανοποιήσει τις ανώμαλες σεξουαλικές του ορέξεις, μάλιστα, δεν δίστασε να φωτογραφήσει εν αγνοία της γυμνή μέχρι και την ενήλικη κόρη του και στη συνέχεια να ικανοποιηθεί με το υλικό που είχε συγκεντρώσει με το ίδιο του το παιδί…

Ο σάτυρος γυναικολόγος οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Ρηνανίας με περισσότερες από 1.400 κατηγορίες για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και τρεις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα, ήταν τόσο σοκαριστικά οργανωτικός, που είχε κατηγοριοποιήσει τα αρχεία του σε ενότητες όπως «παχύσαρκες γυναίκες, «Τουρκάλες», «Ταϊλανδέζες» κ.ά..

Keywords
Αναζητήσεις
ολογυμνες τουρκαλες
Τυχαία Θέματα