Γύρισε δυνατός

Ένας σοβαρός τραυματισμός στην περίοδο της προετοιμασίας τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες. Για έναν ποδοσφαιριστή στην ηλικία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ένα τέτοιο χρονικό διάστημα ισοδυναμεί με έναν… αιώνα. Δεν είχε και πολλές επιλογές όμως.

Να κάνει υπομονή έπρεπε και να δουλέψει σκληρά, ώστε να είναι έτοιμος, όταν το ιατρικό τιμ θα έδινε το ΟΚ για επιστροφή στην δράση. Αυτό κι έγινε. Ο Λάζαρος είναι πλέον ξανά στην διάθεση του Φερέιρα,

που τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Είναι έτοιμος να συμβάλει αποφασιστικά στην προσπάθεια για τον τίτλο, γεγονός που φάνηκε και με την παρουσία του στο ματς με την Ξάνθη και το… σλάλομ που έκανε στην φάση που έλυσε τον αμυντικό γρίφο και έγινε το 1-0!

Από την στιγμή που με επιτυχία ξεπέρασε έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, έχει πλέον κάθε δικαίωμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ονειρεύεται! Σε πρώτη φάση θέλει ένα ακόμη πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Στο… βάθος όμως βλέπει μέχρι τα γήπεδα της Πολωνίας, εκεί όπου θέλει να βρεθεί το καλοκαίρι με την εθνική ομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα