Η Shakira δέχτηκε επίθεση από θαλάσσιο ελέφαντα!

Οι διακοπές της 35χρονής κολομβιανής τραγουδίστριας δεν είχαν ευχάριστη κατάληξη. Ενώ παραθέριζε στο Cape Town στην Αφρική, προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία ένα θαλάσσιο ελέφαντα, όταν αυτός εκνευρισμένος πήδηξε και προσπάθησε να την δαγκώσει! Ο αδελφός της, που ευτυχώς βρισκόταν κοντά της, την τράβηξε και ευτυχώς για την τραγουδίστρια κατέληξε με μόνο λίγες γρατσουνιές.

Η Shakira δημοσίευσε τις φωτογραφίες του περιστατικού, σε μπλοκ

της στο ίντερνετ. Όπως έγραψε: «Το απόγευμα, είδα μερικές φώκιες και θαλάσσιους ελέφαντες. Θεώρησα ότι είναι πολύ γλυκά πλάσματα, έτσι τα πλησίασα. Ξαφνικά ένα πήδηξε τόσο γρήγορα, με κοίταξε στα μάτια και προσπάθησε να με δαγκώσει! Όλοι άρχισαν να φωνάζουν μαζί και εγώ! Είχα παραλύσει από τον φόβο μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ευτυχώς ο αδελφός μου, πήδηξε πάνω μου και με τράβηξε μακριά από αυτό το «τέρας». Και οι δύο έχουμε γρατζουνιές στα πόδια και στα χέρια μας! Πιστεύω ότι το ζώο μπέρδεψε τον ήχο του κινητού μου, με τον ήχο κάποιου ψαριού!».

Την επόμενη μέρα η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία της, παρέα με πιγκουίνους. Όπως έγραψε: «Σήμερα με τους πιγκουίνους. Σίγουρα είναι πολύ πιο φιλικοί!».

Keywords
Τυχαία Θέματα