Η ανακοίνωση που σόκαρε και οι διώξεις

***Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν συγκλονιστική και έδειξε την τραγική κατάσταση, που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας. Το ψέμα προς τους παίκτες πάει σύννεφο, με τους μετόχους νυν και πρώην να κάνουν μόνο δηλώσεις, αλλά τίποτα στην πράξη. Συνεχώς τους τάζουν ότι θα πάρουν τα οφειλόμενά τους, συνεχώς κάνουν διακανονισμούς για να δοθούν τα χρήματα, αλλά επί της ουσίας το απόλυτο μηδέν. Φαίνεται πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι, μιας και η υπομονή έχει ήδη προ πολλού απολεστεί. Εξάλλου δεν είναι

λίγοι οι παίκτες της Ένωσης, ειδικά οι πιτσιρικάδες, που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα πρόβλημα διαβίωσης και έχουν ζητήσει από φιλικά και συγγενικά πρόσωπα δανεικά!

***ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ είναι και ο βασικός λόγος που δεν υπογράφουν την νέα ρύθμιση στα χρέη τους, τα οποία είναι ήδη… ρυθμισμένα. Σε απλά ελληνικά «κούρεμα πάνω στο κούρεμα», για να μιλήσουμε και με όρους που ελέω κρίσης μπήκαν στην καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια. Πάντως με όλη αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΑΕΚ, μην είμαστε και τόσο σίγουροι ότι το σενάριο για υποβιβασμό δεν μπορεί να… παίξει. Μπορεί να φαντάζει ακραίο να βρεθεί η Ένωση από την μια ημέρα στην άλλη στα «αλώνια» της Δ΄ εθνικής, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Καλή η ιστορία, καλύτεροι και οι τίτλοι, αλλά όταν δεν υπάρχει χρήμα στην εποχή μας, όλα τα άλλα έρχονται σε 2η μοίρα!

***ΤΙ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και τις διώξεις που ετοιμάζει σε προπονητές της Σούπερ Λίγκας; Και τι έγινε δηλαδή, που οι δηλώσεις τους… δυσφημούν το άθλημα. Σιγά την Πριμέρα Ντιβιζόν και την Πρέμιερ Λιγκ, που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Πλάκα κάνουμε τώρα δηλαδή; Δεν είναι σε θέση οι αληθινοί πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από παίκτες και προπονητές, να πουν ελεύθερα την άποψη τους για το προϊόν που υπηρετούν. Όσο ακραία κι αν είναι αυτή. Όσο κι αν δεν φαίνεται, δημοκρατία έχουμε ακόμη και η ελεύθερη γνώμη έχει κατακτηθεί με αγώνες και πολύ αίμα από τους προγόνους μας. Τί καραγκιοζιλίκι είναι αυτό λοιπόν με την προσπάθεια φίμωσης και στο ποδόσφαιρο; Ας το ξανασκεφτούν καλύτερα κάποιοι.

***ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΤΟ... ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ και τον Βλάση Τσάκα ολοκληρώθηκε, δεν θα πρέπει και κάποιοι να ζητούσουν συγνώμη πρώτα από όλους και όλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού; Για περίπου έξι μήνες έπαιξαν μαζί του με τον πιο ύπουλο τρόπο. Στην ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ από την αρχή ακόμη διαβάζατε για... φούσκα που θα σκάσει, την ώρα που σχεδόν σύσσωμος ο αθλητικός τύπος χόρευε σε ρυθμούς Τσάκα. Με μοναδικό στόχο το 1 ευρώ και τα 30 λεπτά του κόσμου, σε εποχές δύσκολες για όλους κάποιοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κοροϊδέψουν! Ακόμη κι όταν στην πορεία κατάλαβαν κι αυτοί ότι έπεσαν θύματα πλάνης, δεν έριχναν τους τόνους. Ίσως γιατί, όπως ακούγεται στην δημοσιογραφική πιάτσα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που... μαγεύτηκαν από τις σειρήνες ενός γραφείου τύπου ή ενός δεκαημέρου στο Ντουμπάι! Δεν χρειάζεται να

Keywords
Τυχαία Θέματα