Η επιστροφή της Πέγκυς Ζήνα στο πάρτι του «Ρυθμού»

Είχαμε καιρό να δούμε την γνωστή τραγουδίστρια, που απουσίαζε από την Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή λόγω εγκυμοσύνης. Τώρα όμως, που η μικρή «Ηλέκτρα» ήρθε στον κόσμο, βρήκε τον δρόμο της επιστροφής προς τις πίστες.

Η Πέγκυ, φανερά ανανεωμένη, ανέβηκε στην πίστα του club και τραγούδησε με την ψυχή της και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της.

Όπως είπε: «Μου έλειψε η δουλειά μου, αλλά είχα ωραίες ασχολίες με το παιδί. Μου έλειψε το να τραγουδάω και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου είναι η γέννηση της κόρης μου,

είναι ο κόσμος μου όλος». Όσο για το πώς περνάει στο σπίτι και αν κοιμάται είπε: «Όλα είναι τέλεια. Όλες μου οι φίλες με είχαν προειδοποιήσει, πως τον ύπνο θα τον διαγράψω από το λεξιλόγιό μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το τελευταίο που με νοιάζει είναι κούραση».

Στην ερώτηση ποιος θα βαφτίσει την κορούλα της είπε: «Μα φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης με τον οποίο διαλέξαμε οι τρεις μαζί το όνομα της μικρής».

Την τραγουδίστρια θα απολαύσουμε σε νυχτερινό κέντρο προς τα τέλη Μαρτίου, παρέα με την Πάολα και τον Λουκά Γιώρκα.

Στο πάρτι του «Ρυθμού» παρόντες ήταν και αρκετοί επώνυμοι όπως ο Γιώργος Σαμπάνης με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η Βίκυ Γεροθόδωρου και ο Λουκάς Γιώρκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα