Η ερωμένη του Πετρέους είχε απόρρητα έγγραφα στον υπολογιστή της

Νέα στοιχεία από το «ρόζ» σκάνδαλο που πλήττει τις ΗΠΑ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν την ακρόαση στο Κογκρέσο, του πρώην επικεφαλής της CIA, στρατηγού Ντέιβιντ Πετρέους, για τα γεγονότα στη Βεγγάζη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλείται ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ,

οι οποίοι μίλησαν υπό το καθεστώς ανωνυμίας, καθώς δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να μιλούν δημοσίως, ο υπολογιστής της βιογράφου του στρατηγού, Πολα Μπροντγουελ, περιείχε διαβαθμισμένα έγγραφα των ΗΠΑ,  τα οποία θα έπρεπε να έπρεπε να είχαν αποθηκευτεί κάτω από συνθήκες μεγαλύτερης ασφάλειας.

Το περιεχόμενο και η ποσότητα των εγγράφων, καθιστούν απαραίτητο να συνεχιστεί η έρευνα, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Αν ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες τότε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται εκτεθειμένος απέναντι στον αμερικανικό λαό, καθώς  χτες, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο, έσπευσε να διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι διέρρευσαν απόρρητες πληροφορίες οι οποίες θα μπορούσαν να πλήξουν την εθνική ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα