Η καλύτερη μέρα για να κάνετε σεξ είναι…

Ποια είναι η καλύτερη μέρα για να κάνετε σεξ; Για να ζητήσατε αύξηση από το αφεντικό σας; Σύμφωνα με στοιχεία και έρευνες, που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, υπάρχει η σωστή μέρα της εβδομάδος για όλα!

-Για το θέμα του σεξ οι ειδικοί προτείνουν την Πέμπτη και μάλιστα τις πρωινές ώρες! Ο λόγος; Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα του “London School Of Economics” τα φυσικά επίπεδα της κορτιζόλης, τα οποία διεγείρουν τις ορμόνες του σεξ, είναι αυξημένες όσο ποτέ την ημέρα εκείνη!
-Εάν σας αρέσει να τρώτε έξω, τότε θα πρέπει να προτιμήσετε τις Τρίτες για την αγαπημένη σας συνήθεις, καθώς ως επί το πλείστον τα εστιατόρια δεν προμηθεύονται υλικά το Σαββατοκύριακο. Ο ειδήμων σεφ Anthony Bourdain αναφέρει ότι «η Δευτέρα δεν είναι και η καλύτερη μέρα να φας ψάρι».

-Θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας; Κάντε το την Παρασκευή, καθώς τα στοιχεία της μεσιτικής εταιρείας Redfin δείχνουν ότι τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες(για την έρευνα αναλύθηκαν 1.2 εκατομμύρια καταχωρήσεις)!
-Το “φλέγον” θέμα της αύξησης του μισθού είναι… για τις Τετάρτες! Σύμφωνα με σχετική έρευνα εταιρείας προσλήψεων, 7 στους 10 διευθυντές τη θεωρούν καλύτερη ημέρα για να συζητήσουν το θέμα.

-Πότε είναι η καλύτερη ημέρα για να παντρευτείτε; Η Παρασκευή, αφού θα πληρώσετε τα πάντα στη μισή τιμή, απ΄ότι αν κάνατε το γάμο σας το Σαββατοκύριακο.
-Η καλύτερη ημέρα για να αγοράσετε μια κάμερα είναι η Δευτέρα, καθώς μετά το πέρας της εβδομάδας τα περισσότερα μαγαζιά βάζουν προσφορές στα είδη τους.
-Τα ψώνια πρέπει να γίνονται Τετάρτες, καθώς τότε η κίνηση στην αγορά είναι μειωμένη, άρα είναι πιο άνετα τα ψώνια τότε.
-Πότε να σταματήσετε μια κακή συνήθεια; Την Παρασκευή λένε οι ερευνητές, καθώς η θέληση είναι πιο ισχυρή το Σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες από: The Sun

Keywords
Τυχαία Θέματα