Η καταιγίδα έφερε τα πρώτα προβλήματα στο κέντρο της πόλης

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, το απόγευμα της Δευτέρας (11/11). Η βροχόπτωση στην Αθήνα κατά διαστήματα είναι έντονη ενώ υπάρχουν στιγμές που η έντασή της είναι με μικρότερη.
Πάντως, ήδη έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στη κίνηση των οχημάτων. Συγκεκριμένα, παρατηρούνται δυσκολίες, στην άνοδο του Κηφισού, στο ύψος της Αγίας Άννης, και στην άνοδο των λεωφόρων Αλεξάνδρας, Βασιλίσσης Σοφίας και Κηφισίας.

Κλειστή είναι η οδός Πειραιώς λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης από την οποία πλημμύρισε το οδόστρωμα στην από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως την Χαμοστέρνας.

Μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν και στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, λόγω νοτίων- νοτιανατολικών ανέμων που στα πελάγη φθάνουν κατά τόπους τα 7 μποφόρ. Στον Αργοσαρωνικό, δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων έως τις 18:00, ενώ αναβλήθηκε το δρομολόγιο για την Αίγινα στις 15:30, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αγ. Νεκτάριος». Επίσης, δεν εκτελέστηκαν κάποια δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα- Παξοί και Ληξούρι- Αργοστόλι.

Στην Καλαμάτα, η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 15 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ χείμαρρος υπερχείλισε στο χωριό Θουρία και παρέσυρε τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε και κατέφθασε στα Χριστοφυλαίϊκα για την απομάκρυνση δένδρων που έπεσαν από τον αέρα.
Τέλος, στην ορεινή Αρκαδία, κεραυνός που έπεσε το μεσημέρι έκοψε στα δύο τον δρόμο Χρυσοβίτσι - Στεμνίτσα, ανοίγοντας χαντάκι βάθους σχεδόν ενός μέτρου, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα