Η νέα βαριά οπλισμένη μονάδα της αγγλικής αστυνομίας (φωτό)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια νέα βαριά οπλισμένη ομάδα Ειδικών Δυνάμεων της Σκότλαντ Γιαρντ, έκανε σήμερα την εμφάνισή της στο Λονδίνο, έπειτα από το πρώτο τρομοκρατικό χτύπημα στην πόλη μετά το 2013. Η μητροπολιτική Αστυνομία, είχε προγραμματίσει εδώ και πολύ καιρό την εμφάνιση της νέα πάνοπλης μονάδας για σήμερα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει εκ των προτέρων το συμβάν

που έλαβε χώρα στο μετρό.

Εξάλλου σύμφωνα με τη διοίκηση της αστυνομίας: «Το μέτρο είναι προληπτικό. Οι Λονδρέζοι θα ξυπνήσουν και θα δουν ενισχυμένη παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και μια ομάδα οπλισμένων αστυνομικών. Θα είναι εκεί για να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες. Ζητάμε από τον κόσμο να παραμείνει ήρεμος αλλά και σε εγρήγορση».

Η ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων, εκτός από τα όπλα που φέρει θα κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτες BMW F800GS, προκειμένου να είναι δυνατή η άμεση επέμβαση σε οποιοδήποτε σημείο χρειαστεί. Επιπρόσθετα οι αστυνομικοί της εν λόγω μονάδας θα έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έτσι ώστε να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν από εγκληματίες.

Πηγή: Daily Mail

Το άρθρο Η νέα βαριά οπλισμένη μονάδα της αγγλικής αστυνομίας (φωτό) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα