Η πρόταση του... Θ(ε)ωμά!

Ο μεγάλος κανονιέρης του παρελθόντος Θωμάς Μαύρος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, προκειμένου να πάρει... ανάσες η αγαπημένη του ΑΕΚ!

Για τον κόσμο της ΑΕΚ πολλά-πολλά χρόνια υπήρξε ο Θ(ε)ωμάς, που έβαζε το ένα γκολ πίσω από το άλλο! Ο μεγαλύτερος σκόρερ που έβγαλε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο! Έπαιξε μπάλα σε... δύσκολα χρόνια, καθώς σήμερα σίγουρα θα ήταν σε μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού. Ο Θωμάς Μαύρος τίμησε όσο λίγοι την φανέλα της ΑΕΚ

και επίσης λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους φίλους της Ένωσης! Γενικότερα λατρεύτηκε από τους Έλληνες φιλάθλους, που αναγνώρισαν την... παγκόσμια κλάση του. Πλέον ο Μαύρος από άλλο πόστο προσπαθεί να... σώσει ξανά την ΑΕΚ! Παλιά το έκανε με τα γκολ, τώρα βγαίνοντας μπροστά σε μια ακόμη προσπάθεια για να σωθεί ο ιστορικός σύλλογος και να μην... βαρέσει διάλυση καταλήγοντας στην Δ' εθνική! Η πρόταση του Μαύρου είναι ιδιαίτερα απλή. Να ανοίξει ένας λογαριασμός, όπου οι εύποροι ΑΕΚτζήδες θα βάλουν πολλά και οι... μικρομεσαίοι κάτι από το υστέρημά τους. Με την ελπίδα ότι θα βάλουν όλοι και στο τέλος θα γίνει το... θαύμα! Γιατί τώρα, αν βρεθεί στην ΑΕΚ βιώσιμη λύση, μόνο ένα μικρό θαύμα θα είναι! Ο μεγάλος στράικερ του παρελθόντος, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του τύπου την περασμένη Πέμπτη και όσον αφορά το πλάνο σωτηρίας που έχει καταστρώσει, ανέφερε τα εξής:

«Η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να πάμε στους νυν μετόχους. Τους ζητήσαμε δύο εκατ. ευρώ για τη δόση του άρθρου 44. Έπειτα είπαμε πως ό,τι χρήματα μαζέψουμε θα πάνε στους παίκτες. Ο Νοτιάς μου εξήγησε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει. Κάποιος άλλος μέτοχος, ο Πόλυς, δεν με δέχτηκε καν. Απομένει μόνο ο κόσμος μας. Μπαίνω μπροστά για να δώσω όραμα. Η κατάσταση στη χώρα μας είναι τραγική. Πρώτα ζητάω από εύπορους ΑΕΚτζήδες να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Οι απλοί να βάλουν 20 ευρώ για την ΑΕΚ. Να τρέξουμε τα διαρκείας και να ξεφύγουμε από τον κίνδυνο.

Ευελπιστώ να δείξουν κάποιοι ενδιαφέρον. Να φτιάξουμε ομάδα που θα την αγαπήσουμε. Μακάρι να βρεθεί επενδυτής για την ομάδα μας. Τα λέω αυτά τώρα γιατί δεν υπάρχει. Χρειαζόμαστε αρκετά λεφτά. Περίπου 10-12 εκατ. ευρώ για να αποφύγουμε τον βραχνά. Δεν μπορώ να συμμετέχω και να υπάρχουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές. Έτσι δεν μπαίνω. Δεν είναι εκβιασμός. Μέχρι 9 Ιουλίου πρέπει να πληρωθεί το άρθρο 44. Τη Δευτέρα πρέπει να ανοίξει ο λογαριασμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα