ΙΕΑ: Εθελοντική δράση στην Πάρνηθα

O Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και τo Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) διοργανώνουν ενέργεια αναδάσωσης και περιποίησης περιοχής της Πάρνηθας, την Κυριακή 27 Μαΐου 2012.

Οι εργασίες, που θα περιλαμβάνουν βοτάνισμα και περιποίηση φυταρίων, θα ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 12.30. Ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί ο σταθμός του τελεφερίκ Πάρνηθας, απ’ όπου στις 8.45 λεωφορεία

θα μας μεταφέρουν στον προορισμό μας ενώ στο τέλος των εργασιών θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.
Το Ι.Ε.Α. στηρίζει τη δράση του Φορέα, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.
Αναλυτικότερα, την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, εθελοντές και προσωπικό των εταιρειών μελών του ΙΕΑ, συμμετέχουν σε δράση περιποίησης φυταρίων (κεφαλληνιακής ελάτης) που έχουν φυτευτεί τα τελευταία χρόνια στις καμένες εκτάσεις, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης ( Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις καθώς και ενέργειες εθελοντικής πυροπροστασίας για την περίοδο του καλοκαιριού.
Περισσότερες πληροφορίες για το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης ( Ι.Ε.Α.) και τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, θα βρείτε στο www.iea.org.gr και στο http://www.parnitha.eu/ αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα