Ικανοποιητική κλήρωση για Παναθηναϊκό, με “παγίδες” για ΠΑΟΚ και δύσκολη για Αστέρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ικανοποιητική για τον Παναθηναϊκό με εξαίρεση την αντίπαλο που ήρθε από τους «αδύναμους» του τέταρτου γκρουπ δυναμικότητας, δύσκολη για τον Αστέρα και με «παγίδες» για τον ΠΑΟΚ, μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση του Europa League.

Οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον 5ο όμιλο την ανανεωμένη Αϊντχόβεν από την Ολλανδία, την Εστορίλ από

την Πορτογαλία και την Ντιναμό Μόσχας από την Ρωσία, σε έναν όμιλο που θεωρητικά, γιατί όλα αποδεικνύονται στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να προκριθεί.

Ο Αστέρας Τρίπολης στην πρώτη του ευρωπαϊκή περιπέτεια σε ομίλους θα έχει δύσκολο έργο στον 3ο όμιλο απέναντι στην αγγλική Τότεναμ, την τουρκική Μπεσίκτας και την σερβική Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον ενδέκατο όμιλο που δεν του απαγορεύει τις ελπίδες για την πρόκριση, όμως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στις ομάδες που δεν έχουν το μεγάλο όνομα όπως η γαλλική Γκινγκάμπ και η λευκορωσική Ντιναμό Μινσκ, ενώ μεγάλος αντίπαλος θα είναι η ιταλική Φιορεντίνα.

Το άρθρο Ικανοποιητική κλήρωση για Παναθηναϊκό, με “παγίδες” για ΠΑΟΚ και δύσκολη για Αστέρα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα